Investor Kurt Mosvold (avbildet) i Kristiansand har sponset Tid for barn med 50.000 kroner og det er vi veldig takknemlig for. En anonym giver har også gitt 10.000 kroner til organisasjonen og vi synes det er veldig generøst at både næringsliv og privatpersoner synes arbeidet vi gjør for å gi barn og familier best mulig vekstvilkår i Norge, er verdt så mye at de donerer penger. Tusen, tusen takk!

Torrey Nørsett i Lyngdal driver Lyng Mottak for enslige mindreårige asylsøkere i Lyngdal og sier han er reservapappa og bestefar til 938 barn. Torrey sponser Tid for barn med 5.000 kroner - tusen takk! :-)

Styremedlem Nina Stanghov Ulstein (avbildet til høyre i skjermbildet) i TID for barn hadde bursdag og ba alle hun inviterte for å feire dagen sin om å donere penger til organisasjoen istedenfor gave til henne selv. Veldig generøst Nina og tusen takk!

Hvis flere ønsker å støtte vårt arbeid økonomisk, er kontonummeret vårt 1503.25.32494

 

Hvis flere er interessert i å støtte oss på andre måter eller samarbeide med oss, ta kontakt til This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it .Utskritftsvennlig versjon

-