Tid for barn inviterer på MammaKveld!

Lyst på en frikveld? God mat og drikke? Gaver fra sponsorer fra hele Kristiansand? Nå nærmer det seg MammaKveld med stormskritt. Gunnhild Aksens Kristiansen sier det noen få ledige plasser igjen. For de som ikke har fått det med seg, så handler det nemlig om onsdag 12.november hvor alle sørlandske mødre er invitert til MammaKveld på restauranten Til Stede i Kristiansand.

Mammaene oppfordres til å legge slitent hverdagstøy tilbake i skapet og ta på høye hæler når de blir tilbudt en velfortjent, skreddersydd aften på byen.

 
De sørlandske damene og mammarollen skal hedres når Tid for barn inviterer til fest. Disse damene er mestere i å kombinere mange roller i hverdagen, og dette blir en velfortjent frikveld fra hverdagsstresset. 
 
Restauranten Til Stede i Markensgate vil sette en perfekt ramme med sin økologiske tapasbuffet og lyse, trivelige lokaler. Det vil bli god tid til prat rundt bordene mens elever fra Vennesla Musikkgymnas sørger for lun stemning med live musikk. Når lotteriet settes i gang vil lekre premier bli loddet ut, sponset av lokale butikker og virksomheter. Det vil bli god anledning til å spenne av seg de høye hælene under bordet når tidligere soldat og langturseiler Lise Christensen holder foredrag med et muntert skråblikk på hvordan vi blir en lykkelig mamma.
 
Mom’s Night Out kommer fra USA 
Ideen om MammaKveld er tuftet på et stort konsept i USA kalt Mom's Night Out. Ved å arrangere en slik helaften på mammaers premisser ønsker Tid for barn at hardtarbeidende mødre skal oppleve å bli satt pris på. Her settes de på lading til en hektisk førjulstid som ligger foran dem.
 
3 års jubileum 
Tid for barn ble stiftet i november 2011 og dette arrangementet blir på mange måter et lite jubileum over 3 års drift, utallige presseoppslag med intervjuer i både aviser og radio landet over, og debatter lokalt og på NRK TV. 
 
Det er fortsatt noen ledige plasser, så det er bare å melde seg på til  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it  fortløpende. Det er førstemann til mølla prinsippet! Absolutt siste frist for påmelding er mandag 10. november kl. 08.
 
Sponsorer som har sponset store gavebeløp til mammaene som deltar på MammaKveld er:
Aquarama
Tilstede Mat og Mer
Babycare Kristiansand
Bare Barn
HGV Zumba Fitness
Magga’s Verden
Lykke Interiør & Kaffebar
Sandens
Tiljamid
 
Tid for barn arbeider målrettet for:
-          Å øke foreldrepengeperioden til å vare i 18 måneder og gjøre den valgfri for en familie.
-          Å sette fokus på mødre som faller utenfor foreldrepenger, de som kun mottar 38.750 kroner i engangsstønad. Tid for barn lanserte høsten 3013 Mammalønn og begrunnet dette primært i at det koster staten 203.700 kroner (Aftenposten vinter 2014) pr år å ha et barn under 3 år i barnehagen på fulltid.
-          Å sikre mødre anstendige pensjonspoeng ved omsorg for barn under 7 år ved lav eller ingen inntekt.
-          Å sikre barn ett hjem ved samlivsbrudd inntil barnet fyller 7 år.
-          Å øke tilvenningen ved start i barnehage fra tre dager til tre uker.
-          At kvinner etter fødsel har krav på fem liggedøgn på sykehus.
 

Vi trenger Tid for barn
Gunnhild Aksens Kristiansen i Tid for barn sier: - Vi møter mange mødre som setter pris på at vi jobber for retten til å bruke tid på å være mamma. En del opplever at det ikke er aksept at de ønsker å tilrettelegge hverdagen slik at de kan bruke mer tid på familieliv, avslutter hun og gleder seg til MammaKveld. Sylvi Ailin Greiner (avbildet til høyre) og Lise Christensen i Tid for barn har brukt utallige timer på frivillig arbeid i Tid for barn og sine hjertesaker. – Det er fantastisk når de to nye styremedlemmene Gunnhild Aksnes Kristiansen og Natalie Frigstad tar seg tid til å arrangere denne kvelden for å hedre mammaer på Sørlandet. Vi gleder oss stort!, avslutter Greiner og Christensen. Pressekontakt for MammaKveld: Gunnhild Aksnes Kristiansen, E-post:  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it Telefon: 95823186. Lise Christensen som også er politisk talskvinne i Tid for barn kan nås på 932 21 626.

 

 

 Utskritftsvennlig versjon

-